Equip

Enric Sans Marcen

Enric Sans Marcen

Qui sóc?

Tinc 59 anys i vaig néixer al barri de La Barceloneta (Barcelona) Des de fa més de 30 anys visc a Montblanc, fent així realitat el somni que tenia de petit quan a l'estiu, córrer als carrers de la nostra Vila: ser un montblanquí més. Sóc funcionari de la Generalitat de Catalunya. Estic casat i tinc una filla.

Sempre he estat vinculat al món associatiu de Montblanc, vaig ser col·laborador de Ràdio Montblanc, entrenador de la ja desapareguda Penya Esportiva Montblanc i membre de la Junta de l'AMPA Les Muralles durant nou anys, cinc dels quals com a President. Actualment sóc soci de la Congregació de la Sang de Montblanc i soci del BTT Montblanc. En l'àmbit polític i estat President Local de CDC i Conseller Nacional del partit.

Per què em presento a aquestes eleccions?

Fa molt de temps que vaig veient un Montblanc que s'està transformant en una Vila sense color, s'està pintant ella mateixa de gris, l'estan deixant de costat, una Vila amb moltes mancances en l'àmbit social amb la seva gent que es queixa i que es troba sola, sense que ningú li digui què ha de fer o qui la pot redirigir. És per això que un bon dia parlant amb en Marc Vinya em vaig adonar que el seu projecte de present i futur per Montblanc era el que jo feia molt temps estava esperant. Em va demanar que li fes confiança i que passes a formar part de la Candidatura, no em va costar gens dir-li que sí. En Marc i tot l'equip volen el mateix Montblanc que jo i és per això que treballarem Junt per Montblanc, per aconseguir un poble que sigui de tots i per tots.


Aquest és l’equip que presentem per les properes eleccions municipals
Equip

Llista suport

Les següents persones donen suport al projecte i a la candidatura. Si vols formar part de la llista de suport, apunta't aquí
Nom Edat Població
Anna López 24 Lilla
Elisabet Sabaté 48 Montblanc
Enric Balauder Miró 70 Montblanc
Iban Casanovas 38 Lilla
Jaume Sanahuja Tenas 38 Montblanc
Jordi Roca Escoté 39 Montblanc
Laura Huguet Masdeu 42 Montblanc
Lídia Sans 21 Montblanc
Maria Dolors Fontova 75 Montblanc
Marià Gomis Donat 53 Montblanc
Marta Comas 37 Montblanc
Monica Arasa 44 Montblanc
Naiara Nieto 26 Montblanc
Natàlia Martínez Santiago 40 Montblanc
Núria Carrera Ferrer 70 Montblanc
Núria Sabaté 42 Montblanc
Oskar Sánchez 40 Montblanc
Ricard Torrent Moreno 40 Montblanc
Sonia Romero Albalat 44 Montblanc
Xavier Ribera Novella 47 Montblanc