Equip

Manel Requena Martínez

Manel Requena Martínez

Qui sóc?

Sóc Manel Requena. Tinc 53 anys i tinc dos fills, el Roger i l’Anna. Des de fa més de 30 anys, em dedico a l’Educació, la meitat del temps com a Director de l’Escola Mare de Déu de la Serra i l’altra, com a mestre de secundària i primària.

Vaig ser regidor de l'Ajuntament de Montblanc i conseller comarcal al Consell Comarcal de la Conca de Barberà durant quatre anys.

En l’actualitat sóc president del Consell Esportiu de la Conca de Barberà i formo part de la junta de la UCEC (Unió de Consells Esportius de Catalunya) com a representant de les comarques petites. També sóc membre de la Junta de la Representació Territorial a Tarragona de la Federació de Bàsquet de Catalunya.

La meva vida gira al voltant  de l’ensenyament i el món de l’esport. M’agrada molt llegir i practicar esport (aspecte que tinc una mica abandonat). Disfruto del cinema amb els meus fills m’agradaria molt poder viatjar i conèixer altres països.

Per què em presento a aquestes eleccions?

Em presento com a membre de la llista de Junts per Montblanc perquè estic convençut que cal un canvi en la manera com des de l’actual Ajuntament es treballa per millorar el nostre municipi. Cal continuar millorant el gran conjunt monumental del que gaudim, però no podem oblidar a les persones que hi viuen. Les pedres són importants, però els montblanquins ho són més.

Una altra manera de fer, d’escoltar l’altre, és possible. Vaig acceptar formar d’aquesta llista, encapçalada pel Marc, perquè està formada per gent molt diferent, fins i tot en la manera de pensar, però que ens uneix les ganes de treballar per Montblanc i el fet que ningú està per damunt de l’altre. Tots ens sentim importants i tots pensem el mateix ...

... volem un Montblanc millor per a nosaltres, però sobretot pels nostres fills ...

... I JUNTS HO PODEM FER!!!


Aquest és l’equip que presentem per les properes eleccions municipals
Equip

Llista suport

Les següents persones donen suport al projecte i a la candidatura. Si vols formar part de la llista de suport, apunta't aquí
Nom Edat Població
Anna López 24 Lilla
Elisabet Sabaté 48 Montblanc
Enric Balauder Miró 70 Montblanc
Iban Casanovas 38 Lilla
Jaume Sanahuja Tenas 38 Montblanc
Jordi Roca Escoté 39 Montblanc
Laura Huguet Masdeu 42 Montblanc
Lídia Sans 21 Montblanc
Maria Dolors Fontova 75 Montblanc
Marià Gomis Donat 53 Montblanc
Marta Comas 37 Montblanc
Monica Arasa 44 Montblanc
Naiara Nieto 26 Montblanc
Natàlia Martínez Santiago 40 Montblanc
Núria Carrera Ferrer 70 Montblanc
Núria Sabaté 42 Montblanc
Oskar Sánchez 40 Montblanc
Ricard Torrent Moreno 40 Montblanc
Sonia Romero Albalat 44 Montblanc
Xavier Ribera Novella 47 Montblanc