Equip

Marc Vinya Miralles

Marc Vinya Miralles

Qui sóc?

Sóc periodista i consultor en comunicació especialitzat en màrqueting digital i en gestió de Xarxes Socials.  Tinc 42 anys. Estic casat i tinc dos fills.

He estat regidor de l'Ajuntament de Montblanc i conseller comarcal al Consell Comarcal de la Conca de Barberà durant l'anterior mandat (2015/2019)

He format part de les juntes de l'Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i de l'Associació Juvenil Barjaula. Sóc soci de l'ANC, d'Òmnium i de la Congregació de la Sang de Montblanc.

M'agraden les noves tecnologies i fer maratons de sèries de televisió.

Per què em presento a aquestes eleccions?

Em presento com a candidat a l’alcaldia de Montblanc perquè estic convençut que és pot governar d’una altra manera. Governar posant als montblanquins i montblanquines al centre de les decisions que es prenen a l’Ajuntament. Els últims anys, he vist com molta gent s’ha adreçat a l’equip de govern actual buscant una solució o traslladant un problema, o fent una queixa i no ha tingut resposta.

 Em presento perquè vull canviar això. No vull sentir més allò de:  “a l’Ajuntament no cal que hi vagis que no et resoldran res. És anar a perdre el temps”. Vull encapçalar un govern municipal que escolti i atengui als montblanquins i montblanquines i es comprometi a buscar solucions, a tenir en compte les propostes i opinions que les veïnes i veïns li facin arribar.

 Vull ser alcalde perquè treballar per la comunitat forma part de la meva manera de ser. He estat en entitats, he tingut experiència de govern, en una altra etapa de la meva vida. He estat al capdavant de l’organització d’activitats i en la gestió de projectes. En definitiva, donar resposta a les necessitats de les persones que viuen al meu costat sempre m’ha omplert i ho vull continuar fent.

Veig coses que es fan des de l’Ajuntament que no m’agraden i estic convençut que podem destinar el pressupost a obres que són més beneficioses per tots.

Em presento per tot això i perquè tinc la sort de comptar amb un gran equip. Persones compromeses i il·lusionades, tant o més que jo, en canviar la forma de gestionar i en posar-nos al servei dels montblanquins i montblanquines.


Aquest és l’equip que presentem per les properes eleccions municipals
Equip

Llista suport

Les següents persones donen suport al projecte i a la candidatura. Si vols formar part de la llista de suport, apunta't aquí
Nom Edat Població
Anna López 24 Lilla
Elisabet Sabaté 48 Montblanc
Enric Balauder Miró 70 Montblanc
Iban Casanovas 38 Lilla
Jaume Sanahuja Tenas 38 Montblanc
Jordi Roca Escoté 39 Montblanc
Laura Huguet Masdeu 42 Montblanc
Lídia Sans 21 Montblanc
Maria Dolors Fontova 75 Montblanc
Marià Gomis Donat 53 Montblanc
Marta Comas 37 Montblanc
Monica Arasa 44 Montblanc
Naiara Nieto 26 Montblanc
Natàlia Martínez Santiago 40 Montblanc
Núria Carrera Ferrer 70 Montblanc
Núria Sabaté 42 Montblanc
Oskar Sánchez 40 Montblanc
Ricard Torrent Moreno 40 Montblanc
Sonia Romero Albalat 44 Montblanc
Xavier Ribera Novella 47 Montblanc