Equip

Marta Foguet Costa

Marta Foguet Costa

Qui sóc?


Sóc mare de la Laia i el Pol, de 7 i 3 anys. Sóc psicòloga i experta en drogodependències. Actualment, treballo en una comunitat terapèutica de primera fase, contribuint a la presa de consciència dels pacients sobre la seva adicció i a la motivació dels residents pel canvi d'estil de vida. Sempre he estat vinculada a l'àmbit social.
Sóc membre de la junta de l'AMPA de l'escola Les Muralles, formant part de la comissió de festes, de convivència i representant en el projecte #aquíproubulling.
M'agrada llegir, viatjar (tot i que no ho faig tant com m'agradaria), el futbol i les manualitats i, sobretot, gaudir del temps que comparteixo amb els meus.

Perquè hem presento a les eleccions?


Fa temps que penso que m'agradaria que les coses a Montblanc es fessin d'una altra manera, que està molt bé que Montblanc sigui un gran referent turístic però també un lloc que resulti agradable i adaptat a les necessitats de la gent que hi vivim en el dia a dia. Amb el Marc i tot l'equip de Junts per Montblanc, he trobat un grup de gent amb ganes i disposats a treballar perquè això sigui així i per aquest motiu m'he engrescat amb aquest projecte. Estic segura que junts farem possible un Montblanc millor per tots.

Aquest és l’equip que presentem per les properes eleccions municipals
Equip

Llista suport

Les següents persones donen suport al projecte i a la candidatura. Si vols formar part de la llista de suport, apunta't aquí
Nom Edat Població
Anna López 24 Lilla
Elisabet Sabaté 48 Montblanc
Enric Balauder Miró 70 Montblanc
Iban Casanovas 38 Lilla
Jaume Sanahuja Tenas 38 Montblanc
Jordi Roca Escoté 39 Montblanc
Laura Huguet Masdeu 42 Montblanc
Lídia Sans 21 Montblanc
Maria Dolors Fontova 75 Montblanc
Marià Gomis Donat 53 Montblanc
Marta Comas 37 Montblanc
Monica Arasa 44 Montblanc
Naiara Nieto 26 Montblanc
Natàlia Martínez Santiago 40 Montblanc
Núria Carrera Ferrer 70 Montblanc
Núria Sabaté 42 Montblanc
Oskar Sánchez 40 Montblanc
Ricard Torrent Moreno 40 Montblanc
Sonia Romero Albalat 44 Montblanc
Xavier Ribera Novella 47 Montblanc