Junts per Montblanc agraeix la confiança dels electors


La candidatura Junts per Montblanc, que va concórrer a les eleccions municipals, del diumenge 26 de maig, va obtenir un total del 1355 vots. Cal recordar que el grup municipal d’on ha sorgit la llista, va comptar amb 425, a les eleccions de 2015. Amb aquests vots s’han assolit cinc actes de regidors, i s’ha quedat a molts pocs vots d’obtenir la sisena.

El mandat que ara ha finalitzat, el grup municipal va comptar, inicialment, amb 2 regidors, fins que unes setmanes abans de les eleccions, Cesc Viñas, qui fou cap de llista de CiU al 2015, passes al grup de regidors no adscrits, per passar a formar part de la candidatura d’Agrupament Catalanista; quedant Marc Vinya com a únic membre del grup municipal. 

El grup municipal de Junts per Montblanc està encapçalat per Marc Vinya, qui farà les funcions de portaveu. Raquel Huguet, Lluís Munné, Gerard Ferré i Núria Besora completen els integrants de la representació de la candidatura a l’Ajuntament de Montblanc. Els 5 regidors electes prendran possessió del càrrec durant el Ple de Constitució de la nova Corporació 2019-2023, previst pel proper dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia.

La candidatura, formada per 13 titulars i 10 suplents, a banda de les persones que integren el grup de treball, volen agrair el suport rebut a les urnes, així com les felicitacions rebudes per aquests resultats. El portaveu del grup, Marc Vinya, destaca “la feina feta aquests mesos ha donat uns resultats espectaculars. Hem aconseguit 930 vots més que respecte fa quatre anys”. Vinya ha agraït el treball i la dedicació de “totes les persones que integren Junts per Montblanc”, així com la confiança rebuda per les montblanquines i montblanquins.

Tant el grup municipal, com la resta de membres que conformen Junts per Montblanc, continuaran treballant  per atendre les demandes  i peticions de veïnes i veïns, com d’entitats i associacions. Raquel Huguet ha recordat que “vam agafar un compromís per quatre anys, i tal com vam dir, fos quina fos la nostra posició a l’Ajuntament de Montblanc, el nostre treball anirà més enllà de les eleccions”.

Per la seva banda, el número tres de la llista, Lluís Munné, valora la capacitat de treball que tindrà Junts per Montblanc a l’ajuntament. “A partir d’ara, serem 5 persones disposades a treballar per Montblanc des de l’oposició. La bona feina que ha fet fins ara, Marc Vinya, sol, es veurà incrementada de forma exponencial, pel fet de tenir aquest recolzament i comptar amb un grup municipal potent i amb un equip de treball tant nombrós i compromès”. 

Gerard Ferré, número quatre de la candidatura destaca que “no ens esperàvem tenir aquests resultats. Hem retallat distàncies de forma espectacular. Això ens anima a seguir treballant amb la mateixa il·lusió que el primer dia”. Finalment, Núria Besora, candidata número cinc posa de relleu els pocs vots que els han faltat per trencar la majoria absoluta i aconseguir un sisè regidor. Per Besora “ha anat de poc. Repassant les dades vam veure que amb uns pocs vots més haguéssim tret un regidor més i ens trobaríem en un empat. Amb tot, estem molt i molt contents i només podem donar les gràcies a tanta gent que ha confiat amb nosaltres”.

Junts per Montblanc reprendrà les seves activitats ordinàries properament, per seguir amb les reunions de treball i programant actuacions. Preveuen organitzar una reunió informativa sobre la segona convocatòria de les subvencions per entitats culturals, que la Diputació de Tarragona obrirà els propers dies.

Els 5 membres del Grup Municipal Junts per Montblanc Els 5 membres del Grup Municipal Junts per Montblanc

Últimes notícies Veure totes

Junts per Montblanc proposa ajuts pels comerços i professionals afectats per la crisi del coronavirus

El Grup Municipal Junts per Montblanc hem elaborat una proposta de bases de subvencions destinades als comerços i als autònoms.  Quantifiquen els ajuts en 400€ per establiment tancat i en 283€ en...

Llegir més

Junts per Montblanc proposa mesures econòmiques per pal·liar la crisi pel coronavirus a la vila

Hem elaborat un paquet de deu propostes, per complementar les mesures dictades pel propi ajuntament i per altres administracions. Hem entrat al registre, per via telemàtica, la proposta per tal...

Llegir més

Junts per Montblanc informarà sobre les subvencions de la Diputació per entitats culturals i esportives

El Grup municipal Junts per Montblanc ha organitzat una sessió informativa sobre els ajuts, pel proper dijous, 19 de març, a les 19:30h a la seva seu.

El proper dijous 19 de març, a les 19:30h...

Llegir més