Marc Vinya Miralles

Portaveu del Grup Municipal Junts per Montblanc i Cap de l'Oposició a l'Ajuntament de Montblanc
Marc Vinya

Vaig néixer el 19 de setembre de 1976, a Prat de Comte (Terra Alta). Tinc 43 anys i en fa una vintena que soc montblanquí.

El 1999 vaig conèixer la que uns anys després seria la meva dona. La Núria em va descobrir el seu Montblanc, que de seguida també va ser el meu. Ens vam casar en un indret molt especial de Montblanc, el Foradot. Tenim un fill, el Jordi; i una filla, la Nialó, que cada dia ens sorprenen amb les seves ocurrències.

Sóc periodista i durant els darrers anys he compaginat la meva activitat institucional amb l'activitat professional privada. He fet de consultor de comunicació especialitzat en màrqueting digital i en gestió de Xarxes Socials, durant una bona temporada. Des del març de 2016, treballo al Grup polític de Junts per Catalunya a la Diputació de Tarragona.

A les eleccions municipals del 2015 vaig ser escollit regidor de l'Ajuntament de Montblanc. Durant aquests anys he tingut l'oportunitat de conèixer a molts montblanquins i montblanquines, i he intentat resoldre les preocupacions que m'han fet arribar.  Després dels magnífics resultats que vam obtenir a les eleccions municipals de 2019, el 15 de juny, vaig prendre possessió del càrrec de regidor, junt amb els quatre companys i companyes de grup. Des de llavors, a banda de ser portaveu del Grup Municipal de Junts per Montblanc, també sóc el Cap de l'Oposició a l'Ajuntament de Montblanc.

Soc soci de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi i de l’Associació Juvenil Barjaula, entitats on he format part de les juntes. M'he ocupat de temes relacionats amb la secretaria i el finançament. També soc soci de l'ANC, d'Òmnium i de la Congregació de la Sang de Montblanc.

M'agrada conversar, viatjar i descobrir nous indrets amb la meva família.Tinc curiositat per les noves tecnologies.