Notícies

Carta del nostre candidat: Construint un projecte i un equip.

29 Set

El passat mes de febrer els meus companys del Partit Demòcrata de Montblanc em van escollir com a cap de llista per a les properes eleccions municipals. Des de llavors, setmana a setmana he anat treballant en la confecció d’un projecte pels propers anys per Montblanc. Tinc la sort que cada dia són més els montblanquins i montblanquines que s’estan afegint a aquesta tasca tan engrescadora i il·lusionant.


Amb la gent del PDeCAT, i amb gent que prové d’entitats, de diversos sectors i que en molts casos no s’havien plantejat mai entrar en política, estem construint un equip que va més enllà de l’estructura del partit. Junts per Montblanc és el nom de la nostra candidatura. Aquest nom no és casual, és una declaració d’intencions. Volem aplegar aquells homes i dones que tinguin com a prioritat treballar per fer un Montblanc millor per tots, deixant de banda qüestions ideològiques i partidistes. I ho estem aconseguint.


Entre tots tirem endavant un projecte centrat en les persones, compromès amb Montblanc i amb les seves pedanies. Volem fer les coses d’una altra forma. Estem convençuts que la nostra vila mereix un govern que escolti i atengui les persones i resolgui els problemes dels montblanquins i montblanquines.


Nosaltres som més d’arranjar carrers i mantenir-los nets i de respondre a la ciutadania, que de fer grans obres que no són la prioritat dels nostres veïns i veïnes. Nosaltres som més de comprar cases per rehabilitar-les que no pas per enderrocar-les.


Poc a poc anem avançant. Escoltant a la gent, fent nostres les seves propostes, aprenent de les experiències de bones pràctiques d’altres municipis.


El nostre treball fa mesos que ha començat i tothom qui ens hi vulgui acompanyar és benvingut. Treballem junts. Junts per Montblanc.

Marc Vinya Miralles
Candidat a l'Alcaldia de Montblanc