Notícies

El Conseller Jordi Puigneró fa campanya a Montblanc

14 Mai

Dimarts, 14 de maig, els membres de Junts per Montblanc van poder trobar-se amb Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

La candidatura va poder passejar per Montblanc amb la presència de Puigneró. Van aprofitar per fer campanya visitant els comerços del poble i fent una passejada pel centre de la vila repartint material de campanya i demanant el vot per les eleccions europees pel President Carles Puigdemont i, també, demanant el vot municipal per Marc Vinya.

En la seva estada a la vila, Puigneró va anunciar que la fibra òptica que s’està desplegant a les capitals de comarca, a Montblanc està programat que es posi l’any que ve. Per tant, el proper any, 2020, la Generalitat farà la inversió que es necessita per desenvolupar la fibra de cara als polígons. El conseller va insistir que la Diputació també participarà per extendre la fibra òptica a tota la comarca. Marc Vinya assegura que “amb la visit del conseller consolidem la nostra proposta per millorar la indústria i l’administració”. Junts per Montblanc, com a candidatura, van comprometre’s a ajudar a desplegar aquesta fibra perquè arribés als polígons ja que moltes empreses l’han demanat cada vegada que Junts per Montblanc l’han anat a visitar.