Notícies

El futur de les empreses de Montblanc

26 Gen

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón, i el candidat a l’alcaldia de Junts per Montblanc, Marc Vinya, es reuniran amb les empreses de Montblanc. La trobada tindrà lloc el proper divendres, 1 de febrer, a les 10 del matí, en el marc d’un esmorzar - col·loqui.

La candidatura ha organitzat aquest acte per poder conèixer de primera mà les necessitats de les empreses de la vila. Després de visitar algunes indústries, ara es pretén aplegar al teixit econòmic, amb la presència de la consellera responsable del sector.

Per a l’alcaldable de la formació, Marc Vinya, és importat  que des de l’Ajuntament de Montblanc es facilitin els tràmits de les empreses. “Hem vist com algunes gestions per obtenir llicències municipals s’han allargat i hem de donar resposta ràpida a les demandes que arribin”, ha declarat. Segons Vinya, cal treballar per una administració més senzilla potenciant la finestreta única. “Les empreses s’han de dedicar a la seva activitat i no a superar obstacles burocràtics”, ha reblat.

Durant el col·loqui, està previst que la consellera Chacón desgrani els serveis que el seu departament ofereix a les empreses. Finalment, s’obrirà un torn de paraules per tal que les persones assistents puguin exposar les seves demandes, projectes i suggeriments tant al Departament d’Empresa com al candidat a l’alcaldia.

Segons Marc Vinya, “volem escoltar que necessiten les empreses, conèixer les seves dinàmiques i problemàtiques. No les reunim per fer promeses. Fem aquesta trobada per saber quin futur estan dissenyant i com des de les institucions podem col·laborar”.

Amb aquesta trobada empresarial, la candidatura a les eleccions municipals, Junts per Montblanc, inicia una sèrie d’activitats i reunions per definir el seu programa electoral. Està previst que properament es posi en marxa la web de la candidatura, entre altres accions.