Notícies

Els candidats de Junts per Montblanc participen en una formació de l’Associació Catalana de Municipis

20 Mar

El cap de llista de Junts per Montblanc, Marc Vinya, acompanyat dels membres de la llista, Raquel Huguet, Lluís Munné i Gerard Ferré, han participat en una formació per a candidatures. L’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha organitzat una sèrie de tallers dirigits a les persones que formen part de les candidatures electorals municipals, i els candidats s’hi han inscrit.

Els quatre candidats montblanquins han participat aquest dimecres, en les sessions sobre comunicació de campanya i a les xarxes, sobre habilitats personals i grupals. A més també han assistit a un taller sobre la elaboració del programa de mandat i de plans de municipi.

Per al candidat a l’alcaldia de la formació, aquestes sessions són importants perquè “ens estem preparant per fer una bona campanya i sobre tot ens estem formant per arribar ben preparats per governar si els montblanquins i montblanquines ens fan l’encàrrec”, ha comentat Marc Vinya.

Fins ara els tallers que organitzava l’ACM estaven dirigits a electes locals. El fet que ara s’hagi obert a membres de candidatures s’ha valorat molt positivament per part dels membres de la formació.

Els candidats de Junts per Montblanc participaran en properes sessions formatives per continuar preparant-se per afrontar el proper mandat en els millors condicions.