Notícies

Gerard Ferré, número 4 de Junts per Montblanc

19 Mar

La candidatura va donar a conèixer el nom de diversos membres que formaran part de la llista, en l’acte de presentació que va aplegar més de 100 assistents, dimarts al vespre a la Sala de les Corts Catalanes de Montblanc.

Gerard Ferré, és el president de l’Associació de Veïns de Prenafeta, des de fa sis anys, on a més, fa funcions d’alcalde pedani. Ferré ocuparà la quarta posició de la llista que encapçala Marc Vinya, com a candidat a l’alcaldia de Montblanc.

Ferré és tècnic superior en mecatrònica industrial. Treballa com a tècnic en instal·lacions a l’Hospital Pius de Valls. El 4 de la llista de Junts per Montblanc, té 28 anys i des de en fa set és voluntari de Protecció Civil de Montblanc.

En la seva intervenció, a l’acte de presentació de la candidatura, Gerard Ferré va destacar la necessitat de millorar serveis instal·lacions, tant a les pedanies com a Montblanc.

El candidat a l’alcaldia de Junts per Montblanc, Marc Vinya, s’ha parlat de Ferré com “un jove compromès, treballador i constant”. Segons el cap de llista “ és una sort poder comptar amb ell. Fa mesos que forma part del projecte de Junts per Montblanc i li estic molt agraït per aquest pas endavant que ha fet”, ha reblat.

Durant l’acte de presentació de la candidatura també es van donar a conèixer els noms de les persones que ocuparan el lloc 13, la farmacèutica Imma Cartanyà; i el lloc 23, Glòria Rovira, l’alcaldessa pedània de Lilla.