Notícies

Junts per Montblanc continua la jornada de trobades amb veïns i veïnes

14 Feb

El grup Junts per Montblanc encapçalat per Marc Vinya segueixen amb la ronda de reunions amb els vilatans dels barris del poble. En aquesta ocasió s’han reunit amb els veïns i veïnes del barri de Santa Clara i voltants.

 

La reunió s’ha dut a terme a la seu del partit. Els montblanquins i montblanquines s’han mostrat en desacord amb algunes de les actuacions de l’actual equip de govern ja que diuen que des de l’ajuntament no se’ls consulta les coses i que l’únic que fan és empitjorar les coses.

 

Com en la passada reunió, Marc Vinya ha volgut que els veïns i veïnes li traslladessin els problemes que detecten al barri i a Montblanc en general. Hi ha una gran quantitat d’aspectes que preocupen els vilatans com per exemple la necessitat de construir més zones verdes amb més equipaments, més papereres, la falta d’il·luminació als carrers, els clots que hi ha a la via i la falta de seguretat en tots els aspectes.

 

El líder de Junts per Montblanc ha dit: “considero que aquestes reunions veïnals són molt profitoses perquè estan arribant propostes són molt interesants i que incorporarem al nostre programa perquè creiem que val la pena tirar-les endavant”.

 

La propera reunió que es durà a terme serà dimecres dia 20 a l’hospital de Santa Magdalena i el candidat a l’alcaldia, Marc Vinya, també realitzarà una jornada d’atenció personalitzada per als veïns i veïnes de la zona.