Notícies

Junts per Montblanc dona a conèixer més membres de la seva candidatura

3 Abr

Junts per Montblanc va desvetllar que els números 8, 12 i 17 de la candidatura seran Joan Ballarín, Magí Sendra i Mar Artiga, respectivament. L’anunci es va fer durant la sessió informativa sobre els obres de l’A-27, que va tenir lloc aquest dijous a Sant Francesc.

Joan Ballarín té 26 anys i ocupa el número 8 de la candidatura. Treballa a l’empresa familiar. Ha estat membre de la junta de Barjaula durant tres anys. És soci de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi on ha portat diferents actes i on ha desenvolupat diverses tasques on actualment hi continua col·laborant. Ballarín destaca que “la política m’ha agradat sempre, m’il·lusiona poder treballar per resoldre preocupacions i millorar la vida quotidiana de la gent. Intentar fer les coses més fàcils per tothom i col·laborar juntament amb les veïnes i veïns per idear com volem que sigui el nostre poble, amb un present i un futur, és un repte que vull tirar endavant”.

Magí Sendra, el 12 de la llista, té 60 anys, és diplomat en òptica i optometria. Té un postgrau en optometria infantil i teràpia visual, audiòleg audioprotesic i és membre de l’Associació Nacional d’Audioprotesistes. Magí Sendra és membre de l’Associació Excursionista de Montblanc i de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. Sendra manifesta la seva satisfacció per poder formar part d’una candidatura amb gent compromesa, amb moltes ganes de treballar per millorar Montblanc i, resalta que “quan dic Montblanc vull dir el Montblanc de tots: el de les muralles, el de la gent i el Montblanc de Prenafeta, Lilla, Rojals, La Guàrdia, El Pinetell i La Bartra”.

La número 17 de Junts per Montblanc és Mar Artiga. Té 34 anys. És diplomada en Ciències Empresarials per la URV, posteriorment titulada en un postgrau de direcció econòmica i financera de l’empresa i especialitzada en l’àmbit de l’assessorament fiscal. Té el seu propi despatx i està col·legiada al Col·legi d’Economistes de Cataunya. “És la primera vegada que formo part d’un grup polític, però les ganes i l’empenta del Marc Vinya, de canviar Montblanc i d’extreure tot allò que podria millorar, m’ha animat a pertànyer al grup i aportar el meu granet de sorra en tot allò que sigui pel bé del poble” ha explicat Artiga.

El candidat a l’alcaldia, Marc Vinya, ha indicat que “estic satisfet de poder incorporar a l’equip gent de diversos àmbits i sectors. Avui ho hem exemplificat presentant un jove, un professional amb una llarga trajectòria i una dona emprenedora. D’aquesta manera donem cabuda a tots els perfils i sectors de Montblanc perquè la candidatura sigui variada i àmplia”.

Des de Junts per Montblanc seguiran treballant i realitzant trobades amb gent de diferents esferes per poder continuar elaborant el seu programa electoral. En propers actes es continuaran desvetllant els membres de la candidatura.