Notícies

Junts per Montblanc es reuneix amb famílies amb infants

17 Abr

El parc infantil i la plaça de Sant Francesc de Montblanc van acollir la trobada amb famílies, organitzada per Junts per Montblanc, i que va tenir lloc el dimarts 16 d’abril. La candidatura va oferir un servei de monitores que es va fer càrrec dels més petits,  així com una xocolata, mentre els membre de la llista van poder reunir-se amb les famílies. L’acte es va organitzar adaptant els horaris i el format a les necessitats d’aquelles persones que tenen infants a càrrec. Per dotar de seguretat el parc infantil de de l’organització de l’activitat és van instal·lar unes tanques per tal d’evitar que els més petits poguessin anar cap a l’Avinguda Manel Ribé, fet que va ser molt ben acollit per part de les famílies.

Durant la trobada és va parlar de la necessitat de millorar els parcs infantils en qüestions de seguretat i d’adaptació a les diferents edats dels infants, implementar el camí escolar segur, així com les millores als centres educatius públics. El cap de llista de Junts per Montblanc, Marc Vinya va destacar la necessitat de projectar l’ampliació dels centres escolars i la llar d’infants. Per a Vinya “Montblanc ha de créixer de forma sostenible i sostinguda i això vol dir oferir serveis públics i especialment serveis educatius de qualitat i que donin resposta a la demanda que podem tenir en un futur proper”.

Al llarg de l’acte és van donar a conèixer els noms de diferents membres de la candidatura. Anna Balauder ocuparà el número 7 de la llista. Marta Foguet i Joan Marc Cortès ocuparan el número 9 i el 18, respectivament a la papereta.