Notícies

Junts per Montblanc es reuneixen amb el President Torra

5 Mai

La candidatura de Junts per Montblanc ha rebut el President de la Generalitat en una visita per la vila i han aprofitat per fer un cafè

Junts per Montblanc s’han trobat amb Quim Torra, President de la Generalitat de Catalunya, aquest diumenge 5 de maig. Han tingut la oportunitat de prendre un cafè i passejar per Montblanc amb ell.

La llista de Junts per Montblanc ha rebut a Quim Torra a l’entrada de poble i han anat amb ell al Molí del Mallol per fer-hi un cafè. La candidatura ha traslladat totes les qüestions que han anat recollint dels veïns i veïnes al President per fer-lo coneixedor dels problemes que preocupen als vilatants. Marc Vinya, candidat a l’alcaldia de Montblanc, ha explicat a Torra que “hi ha temes, com l’habitatge i el manteniment dels carrers, que ara mateix no s’estan tractant i que, també nosaltres com a veïns, ho estem patint dia a dia. Volem que la gent de Montblanc pugui viure amb comoditat i tenir tots els serveis necessaris a l’abast.”

En aquesta trobada Torra ha dit: “necessitem una gran victoria de Junts per Catalunya arreu del territori i recordeu que anem amb dues paretes: la de les municipals a Montblanc i la del President Puigdemont al Parlament Europeu. Pel projecte nacional i pel projecte de la independència de Catalunya són molt importants aquestes eleccions.

Més tard, Quim Torra i la candidatura de Junts per Montblanc han fet una passejada pels carrers del poble i han pogut visitar diversos establiments.