Notícies

Junts per Montblanc escolta les veïnes i veïns de La Canal i Sant Joan

29 Abr

La candidatura de Junts per Montblanc va organitzar una trobada, el passat dilluns dia 29 d’abril, a les instal·lacions del Club de Futbol de Montblanc, per poder parlar i escoltar les veïnes i veïns que viuen en aquella zona.

Junts per Montblanc va prestar atenció a les propostes i preocupacions dels veïns i veïnes que van parlar de temes com els carrers i el seu manteniment. També van expressar la necessitat d’algun parc infantil a la zona. Es va incidir, una altra vegada, amb el tema dels gossos, de la manca de civisme i de la falta de sancionar comportaments incivics i per deixadesa dels excrements dels animals. A part de les queixes, la candidatura també va recollir totes les aportacions i propostes que van fer els veïns.

Amb aquesta reunió, Junts per Montblanc ha realitzat una trobada amb cadascun dels barris i zones de la vila. Les veïnes i veïns van estar convidats, de forma personalitzada, mitjançant una carta enviada pel cap de llista a la seva bústia. Des de Junts per Montblanc expressen la satisfacció d’aquesta ronda de trobades amb veïns i diuen que “continuarem fent reunions amb entitats i veïns per acabar de confeccionar el nostre programa.”

En les properes setmanes es continuaran organitzant activitats per a tots els sectors del poble.