Notícies

Junts per Montblanc informarà sobre les subvencions de la Diputació per entitats culturals i esportives

17 Mar

El Grup municipal Junts per Montblanc ha organitzat una sessió informativa sobre els ajuts, pel proper dijous, 19 de març, a les 19:30h a la seva seu.

El proper dijous 19 de març, a les 19:30h, tindrà lloc, a la seu de Junts per Montblanc, una reunió informativa, sobre els ajuts per activitats i inversions que la Diputació convoca anualment, destinats a entitats esportives i culturals.

Durant la sessió es detallaran les condicions per accedir-hi i les actuacions subvencionables, així com els terminis durant els què es poden presentar les sol·licituds. També es lliurarà documentació sobre les bases, la convocatòria i els models per fer les sol·licituds. Es resoldran dubtes i s’analitzaran si les propostes de les entitats poden ser objecte de subvenció.

Per al portaveu de Junts per Montblanc, Marc Vinya, “cada any reunim a les entitats de Montblanc per ajudar-les a trobar finançament. L’experiència i bons resultats d’anys anteriors ens aconsella seguir fent aquesta tasca”.

Des de Junts per Montblanc veiem útil fer, de nou,  aquesta reunió per actualitzar la informació. També s’ha de tenir en compte que la convocatòria d’enguany hi ha alguns canvis i s’han de tenir en compte les condicions de la justificació dels ajuts han variat.