Notícies

Junts per Montblanc intensifica les seves activitats per arribar a tothom

20 Abr

Els últims dies, la candidatura municipal Junts per Montblanc ha organitzat diverses activitats per donar a conèixer el seu projecte, recollir propostes i anar desvetllant els noms dels membres de la seva candidatura

Acte amb els joves

El passat dissabte, 13 d’abril, Junts per Montblanc va organitzar una trobada amb joves. L’acte, que va tenir lloc a la plaça de Sant Miquel, va consistir en un aperitiu amb música de Dj. A la trobada, l’alcaldable de la formació, Marc Vinya, va exposar les principals propostes adreçades a joves com ajuts per a la rehabilitacio de l’habitatge, incentius per als emprenedors o altres com l’adaptació dels horaris de la biblioteca i la creació d’espais d’estudi en època d’exàmens.

Durant l’acte, també es va parlar de la necessitat de millorar el servei de transport públic. Vinya es va comprometre “a fer tot allò que estigui a les nostres mans per disposar d’una millor connexió entre Montblanc i els centres universitaris i d’ensenyament”.

El cap de llista de Junts per Montblanc també va traslladar la petició dels adolescents de disposar d’un skate-park, així com la creació d’un espai social per a la joventut. “Coneixem espais que estan funcionant molt bé en altres municipis, i per això estem convençuts que Montblanc hauria de disposar d’un Casal de Joventut, que doni sortida a la demanda que ens fan arribar tant els joves com les seves famílies”, va reblar el candidat a l’alcaldia.

A la trobada hi va participar Sergi Miquel, diputat al Congrés i candidat de Junts per Catalunya per la demarcació de Girona. Miquel ha estat Secretari General de la Joventut Nacionalista de Catalunya, fins fa poques setmanes, que ha estat rellevat, al haver assolit l’edat de 30 anys.

En aquest acte, es va presentar Núria Besora Roig i Joan Pérez Sánchez, com a número 5 i número 14 respectivament de la llista de Junts per Montblanc.

Trobada amb famílies

El parc infantil i la plaça de Sant Francesc de Montblanc van acollir la trobada amb famílies, organitzada per Junts per Montblanc, que va tenir lloc el dimarts 16 d’abril. La candidatura va oferir un servei de monitores que es va fer càrrec dels més petits, així com una xocolata, mentre els membres de la llista van poder reunir-se amb les famílies. L’acte es va organitzar adaptant els horaris i el format a les necessitats d’aquelles persones que tenen infants a càrrec. Per dotar de seguretat el parc infantil de de l’organització de l’activitat és van instal·lar unes tanques per tal d’evitar que els més petits poguessin anar cap a l’Avinguda Manel Ribé, fet que va ser molt ben acollit per part de les famílies.

Durant la trobada es va parlar de la necessitat de millorar els parcs infantils en qüestions de seguretat i d’adaptació a les diferents edats dels infants, implementar el camí escolar segur, així com les millores als centres educatius públics. El cap de llista de Junts per Montblanc, Marc Vinya, va destacar la necessitat de projectar l’ampliació dels centres escolars i la llar d’infants. Per a Vinya “Montblanc ha de créixer de forma sostenible i sostinguda i això vol dir oferir serveis públics i especialment serveis educatius de qualitat i que donin resposta a la demanda que podem tenir en un futur proper”.

Al llarg de l’acte és van donar a conèixer els noms de diferents membres de la candidatura. Anna Balauder Carrera ocuparà el número 7 de la llista. Marta Foguet Costa i Joan Marc Cortès Boada ocuparan el número 9 i el 18. respectivament a la formació.

Visita a l’Ermita de Sant Joan

El passat dissabte al matí, els membres del grup Junts per Montblanc van fer una excursió a l’Ermita de Sant Joan, caminada que es va iniciar a la Plaça Major a les 8 del matí. Enric Balauder va guiar la sortida complementant-la amb explicacions.

En arribar a l’Ermita, el ermitants tenien preparat l’esmorzar per acollir a la candidatura municipal. Marc Vinya, candidat a l’alcaldia, va escoltar i recollir les inquietuds dels ermitants de Sant Joan a la Muntanya, associació amb més de 25 anys d’història on, cada dissabte, un grup de voluntaris manté l’Ermita. Aquestes persones han recuperat totalment l’edifici i ja consta de dues sales tancades on els exursionistes utilitzen per passar-hi la nit. Actualment, estan reformant la zona de l’església i estan construïnt una plaça al costat del mirador. No obstant això, tenen mancances com ara l’aigua, els lavabos i l’entorn.

En aquesta excursió, la formació de Junts per Montblanc van visitar la Cova de Nialó on, Enric Balauder, va explicar la història de la cova, on es diu que Elionor d’Urgell hi va fer penitència.