Notícies

Junts per Montblanc organitza una sessió informativa per a les entitats culturals i esportives

22 Mar

El proper dimecres, 27 de març, a les 19h, a la seu de Junts per Montblanc (Pintor Potau, 6 de Montblanc), tindrà lloc una sessió informativa sobre les subvencions de la Diputació.

La candidatura vol continuar l’activitat que va iniciar fa dos anys. Es pretén ajudar a què entitats esportives i culturals montblanquines coneguin i puguin accedir als ajuts que la Diputació de Tarragona ofereix anualment. Aquestes subvencions contemplen línies per activitats i per inversions.

A la sessió es lliurarà documentació sobre les bases, la convocatòria i els models per fer les sol·licituds. Es resoldran dubtes i s’analitzaran si les propostes de les entitats poden ser objecte de subvenció. La sessió anirà a càrrec de la tècnica del grup polític a la Diputació de Tarragona, Sandra Suàrez.

És la tercera ocasió que s’organitza aquesta xerrada. Després de l’exit i bona acollida que van tenir la sessió dels anysanteriors, s’hi ha volgut donar continutitat. Marc Vinya, regidor i cap de llista de Juts per Montblanc, , ha destacat que “la sessió informativa que vam fer, el 2017 i el 2018, vam anar molt bé. Diverses entitats van presentar la seva petició i van rebre un ajut que els va permetre tirar endavant els seus projectes”.

Les subvencions de la Diputació de Tarragona es poden demanar, des del 18 de març al 17 d’abril. Les entitats interessades poden trobar la informació i els impressos a la seu electrònica de la institució.