Notícies

Junts per Montblanc organitza una trobada amb els joves de la vila

12 Abr

La candidatura de Junts per Montblanc organitza una trobada, aquest dissabte 13 d’abril, a les 12 del migdia a la Plaça de Sant Miquel amb la gent jove de Montblanc.

Serà un acte pensat per als joves, on hi haurà música i alguna cosa per prendre. Junts per Montblanc vol escoltar què pensa el jovent del poble i per exposar les qüestions que preocupen a aquest col·lectiu com pot ser habitatge jove, un skate park i uns horaris de la biblioteca més adaptats als i les estudiants en époques d’examens i, també un local o casal de joventut on es puguin aplegar els joves i adolescents.

En aquest esdeveniment hi assistirà Sergi Miquel, diputat jove que està al Congrés de Madrid per Junts per Catalunya i candidat a les eleccions generals que aportarà una visió interessant sobre les millores que es podrien fer a la vila envers el jovent.

Durant el transcurs de la trobada, Junts per Montblanc aprofitarà per presentar altres dels seus candidats, que també són joves, i per poder tenir la oportunitat de sentir la opinió de la joventut i, altrament, aportar les propostes que té la candidatura.