Notícies

Junts per Montblanc prepara una campanya electoral a peu de carrer

9 Mai

La candidatura de Junts per Montblanc està preparant actes de cara a les eleccions obert a tots els montblanquins i montblanquines

Des de fa setmanes, la llista encapçalada per Marc Vinya ja està treballant per dissenyar un programa electoral dedicat a la gent de la vila i de les pedanies. Ara que ja ha començat la campanya electoral volen seguir fent actes on hi tingui cabuda la participació de tothom. Segons Vinya: “volem fer actes de carrer, molt participatiu i obert a tots els públics. Volem anar més enllà dels clàssics mítings de les campanyes, apostem per fer una campanya diferent.”

Els actes que estan preparant són nombrosos. Dijous, 9 de maig, Junts per Montblanc arranca la campanya electorar celebrant un sopar. Des de la candidatura han volgut donar protagonisme a tots els candidats, tant els de la llista com els suplents, per això han fet un cartell de grup amb tots els membres. Divendres, 10 de maig, al matí, els membres de la llista faran una passejada pel mercat montblanqu per veure l’ambient i poder-se trobar amb la gent del poble. Més tard, cap a la tarda, assistiran a la carpa que hi haurà situada a la plaça de Sant Francesc en motiu de l’entrega de premis d’honor a la Conca de Barberà. Dilluns, dia 13 de maig, es reuniran amb els Amics dels Gegants a. Les 18:30. Dimarts, dia 14 de maig, a les set de la tarda, es realitzarà una reunió de campanya que serà oberta al públic. Aquesta trobada tindrà lloc al Casal Montblanquí i comptarà amb la presència del Conseller Jordi Puigneró. .
Divendres, 17 de maig, la candidatura tornarà a passejar pel mercat del poble per poder trobar-se amb els vilatants i vilatanes i poder conversar amb ells.

Durant el cap de setmana s’organitzaran més trobades com per exemple a les pedanies. El propòsit de Junts per Montblanc és situar-se a peu de carrer i poder tenir un programa electoral que representi tant als habitants de Montblanc com al de les pedanies. Ja estan treballant per preparar els propers actes de campanya.