Notícies

Junts per Montblanc segueix amb els actes de campanya electoral

16 Mai

La candidatura de Junts per Montblanc ja fa mesos que treballa per poder elaborar un programa electoral que s’adeqüi a la majoria de montblanquins i montblanquines i dels veïns de les pedanies.

Ara que ja ha començat la campanya electoral, els membres de Junts per Montblanc treballen per donar a conèixer, més que mai, el seu projecte a tothom i fer que arribi a la gent. Després de tots els actes organitzats la passada setmana, els propers dies prepararan els últims actes abans de les eleccions municipals.

Els actes que es duran a terme la setmana vinent seran dedicades de cara a la gent ja que, com fa mesos, destinen gran part de la seva feina a desenvolupar un programa adequat per a tothom i per millorar Montblanc i les pedanies. Aquest divendres, 17 de maig, passejaran pel mercat que es fa cada setmana a Montblanc. A la tarda, es trobaran amb els integrants de Fila Zero i, cap a les set de la tarda, faran una trobada amb els veïns de Prenafeta. El dissabte, dia 18, també a les set de la tarda, es reuniran amb els veïns i veïnes de la Guàrdia dels Prats per conèixer com viuen el dia a dia i per poder escoltar les seves queixes o inquietuds. El mateix diumenge oranitzaran un esmorzar a Rojals, i més tard faran una reunió per trobar-se amb els habitants de Lilla. El dimecres, 22 de maig, a les set de la tarda, Junts per Montblanc obrirà la seva reunió de campanya al públic, que es durà a terme a la plaça dels Àngels. Tothom qui vulgui podrà reunir-se i escoltar les propostes que té la candidatura.
Dijous, dia 23 de maig, a la tarda, es prepararà una carpa, a la plaça Major, amb els membres de la candidatura en motiu del debat que organitzarà Ràdio Montblanc on hi haurà una secció amb els candidats que es presenten a les eleccions municipals.


A punt per tancar la campanya electoral, l’últim dia abans de la jornada de reflexió, el divendres, 24 de maig, al matí, els membres de la candidatura passejara pel mercat del poble per poder parlar amb els vilatans i vilatanes. Cap al vespre, es farà l’acte de final de campanya que tindrà lloc a la plaça 1 d’octubre.

Junts per Montblanc estan molt il·lusionats en aquest projecte i per aconseguir fer un poble de tothom i per a tothom. Asseguren que seguiran treballant per Montblanc i els seus habitants sigui quin sigui el resultat de les eleccions.