Notícies

Junts per Montblanc van visitar Mollerussa per prendre exemple

12 Mar

L’alcaldable, Marc Vinya, la seva segona, Raquel Huguet i el tercer a la llista, Lluís Monné es van trobar el passat dimarts a Mollerussa per visitar el poble amb el seu alcalde, Marc Solsona.

En aquesta trobada, la candidatura de Junts per Montblanc, van tenir la oportunitat de poder parlar amb l’alcalde perquè els hi expliqués com estan gestionant el casc antic de Mollerussa per poder crear un pla de rehabilitar l’habitatge i per recuperar locals comercials tancats, que són alguns dels problemes que més preocupen a Montblanc. D’alguna manera, assegura Junts per Montblanc que “és un model a seguir perquè han estat capaços de recuperar un casc antic que estava perdent força”. A Mollerussa l’han revitalitzat i li han pogut donar una nova activitat comercial i social. També han sapigut peatonalitzar els carrers pensant molt en les persones i en fer un centre històric més actiu per viure-hi, perquè hi hagi comerç i més activitats culturals.

Junts per Montblanc van voler desplaçar-se fins allí perquè fos el propi alcalde qui, des del seu despatx, els hi expliqués quines línies d’ajuda estan fent per al comerç i com estan planificant el futur de Mollerussa. La candidatura va poder passejar amb l’alcalde pel centre del poble i els hi va explicar com han planificat les obres, com han reubicat els contenidors amb la introducció del servei de Porta a Porta i com estan plantejant diversos serveis públics pensant molt en les persones que hi viuen. L’alcaldable, Marc Vinya, assegura que “per nosaltres és un exemple a seguir i per això hem volgut visitar el poble”.

Properament, la llista de Junts per Montblanc aniran a veure altres casos d’èxit per tenir un punt de referència amb l’activitat dels pobles com Mollerussa i poder aplicar aquests canvis a Montblanc.