Notícies

L'habitatge jove, el transport públic i els espais per la joventut prioritats per Junts per Montblanc

15 Abr

El passat dissabte, 13 d’abril, al migdia Junts per Montblanc va organitzar una trobada amb joves. L’acte, que va tenir lloc a la plaça de Sant Miquel, va consistir en un aperitiu amb música de Dj. A la trobada, l’alcaldable de la formació, Marc Vinya,  va exposar les principals propostes adreçades a joves que inclouen ajuts per a la rehabilitació d’habitatge, incentius per als emprenedors, o altres com l’adaptació dels horaris de la biblioteca i la creació d’espais d’estudi en època d’exàmens.

Durant l’acte també es va parlar de la necessitat de millorar el servei de transport públic. Vinya es va comprometre “a fer tot allò que estigui a les nostres mans per disposar d’una millor connexió entre Montblanc i els centres universitaris i d’ensenyament”.

El cap de llista de Junts per Montblanc també va fer seva la petició dels adolescents de disposar d’un skate-park, així com la creació d’un espai social per a la joventut. “Coneixem espais que estan funcionant molt bé en altres municipis, i per això estem convençuts que Montblanc hauria de disposar d’un Casal de Joventut, que doni sortida a la demanda que ens fan arribar tant els joves com les seves famílies”, va reblar el candidat a l’alcaldia.

A la trobada es va presentar Núria Besora i Joan Pérez, com a número 5 i número 14, respectivament de la llista de Junts per Montblanc. Altres membres de la candidatura, menors de 30 anys, són Gerard Ferré, número 4, i Joan Ballarín que ocupa el número 8 a la papereta. 

A la trobada hi va participar Sergi Miquel, diputat al Congrés i candidat de Junts per Catalunya per la demarcació de Girona. Miquel ha estat Secretari General de la Joventut Nacionalista de Catalunya, fins fa poques setmanes, que ha estat rellevat, al haver assolit l’edat de 30 anys.