Notícies

La sessió informativa sobre les subvencions de la Diputació, tot un èxit

27 Mar

Aquest dimecres, la seu de Junts per Montblanc ha acollit una sessió informativa sobre les subvencions i ajuts que la Diputació de Tarragona ha convocat recentment. S’ha informat a les entitats culturals i esportives montblanquines sobre el procediment per fer la tramitació.

 La xerrada ha anat a càrrec de Marc Vinya, cap de llista de Junts per Montblanc, que ha detallat les actuacions que poden ser objecte de subvenció. Les bases preveuen fons per la realització d’inversions i activitats, tant de caire cultural com per competicions esportives i d’esport base. El termini per tramitar les sol·licituds es va obrir el passat dia 18 de març i es tancarà el 17 d’abril. Enguany, com a novetat, s’obrirà un segon termini que anirà del 10 de juny al 10 de juliol.

Per als responsables de la candidatura, ha estat un èxit que tantes entitats s’hagin apropat a la seu per rebre aquesta informació. Marc Vinya, ha destacat la importància de fer saber que existeixen aquests ajuts. “És el tercer cop que organitzem aquesta activitat i n’estem molt satisfets. Com l’any passat i l’anterior va venir un bon nombre d’entitats, enguany han vingut unes altres. La informació està arribant a molta gent. Estem contents d’haver pogut ajudar a les entitats montblanquines a accedir a aquests recursos”.

A la sessió s’ha detallat la informació que es pot trobar a la seu electrònica de la Diputació. En aquesta web  (https://seuelectronica.dipta.cat/cartera-de-serveis?indexTramits=1) es poden descarregar les bases i els impresos per sol•licitar i justificar els ajuts .

Al començament de la sessió s’ha preguntat a les persones assistents si coneixien l’existència d’aquestes ajudes i segons han respost, algunes entitats no les havien demanat perquè desconeixien la seva existència. “Tothom ha coincidit a valorar molt positivament la sessió informativa, ja que s’ha lliurat informació que pot afavorir l’arribada de finançament per l’organització  dels actes de les nostres entitats” ha destacat Vinya.