Notícies

Marc Vinya, candidat al Congrés per Tarragona

28 Mar

El cap de llista de Junts per Montblanc, Marc Vinya, forma part de la candidatura de Junts per Catalunya  al Congrés dels Diputats per Tarragona. Vinya ocupa la plaça de segon suplent.

Aquest matí la candidatura de Junts per Catalunya ha donat a conèixer els membres de la llista a les eleccions generals. Ferran Bel, número 2 pel Congrés, i Hèctor López Bofill, cap de llista pel Senat, han denunciat la situació de presó preventiva en què es troba Josep Rull i els altres líders polítics i socials. “El nostre cap de llista és Josep Rull, és una anormalitat tan gran com que hi hagi presos polítics al segle XXI”, ha reblat Bel, “el fet que sigui a la presó és una distorsió democràtica en aquest procés electoral”.

 Per a Vinya “és un honor formar part de la llista que encapçala Josep Rull, amb qui mantinc una bona amistat. És la meva aportació per denunciar la situació d’injustícia que pateix”. Segons el candidat a l’alcaldia de Montblanc, participar en aquestes eleccions es donar veu i traslladar les problemàtiques de la Conca a Madrid, per tal de desencallar projectes estratègics com el túnel de Lilla. “Fer equip amb Ferran Bel és una bona oportunitat per treballar per les qüestions que preocupen als nostres veïns i veïnes”, ha reblat. Bel serà a Montblanc el proper dijous, 4 d’abril, per exposar l’activitat parlamentària del grup sobre el projecte de l’A27.

Ferran Bel ha destacat la transversalitat del grup que integra les llistes de Junts per Catalunya. Aquesta candidatura recull les sensibilitats territorials de tota la demarcació, i és que els membres representen les Terres de l’Ebre, el Baix Penedès i el Camp de Tarragona. “La candidatura aplega diferents sensibilitats ideològiques, fet que coincideix a totes les llistes de Junts per Catalunya a tot el país”, ha explicat Bel. En aquest sentit, Marc Vinya s’integra en la llista com a representant de la Conca de Barberà.

A la presentació s’ha valorat la trajectòria i la feina feta durant els darrers anys, tant al Congrés com al Senat. Ferran Bel ha reivindicat Junts per Catalunya com la única candidatura útil i d’estricta obediència catalana. “Un dels principals objectius a Madrid és treballar pel país, de fet no respondrem per cap altra república que no sigui la catalana”, ha destacat Bel.