Notícies

Parlem amb la gent per fer el nostre programa

29 Gen

El candidat a l’alcaldia de Junts per Montblanc, Marc Vinya, iniciarà una sèrie de trobades  per recollir les propostes dels montblanquins per elaborar el programa electoral de la candidatura.

El proper dimarts 5 de febrer, Vinya es reunirà amb els veïns i veïnes dels barris de Sòl de l’Horta, Horta de Vinyols, Sant Maties i Nialó. S’ha previst una jornada d’atenció personalitzada que es desenvoluparà entre les 10 i les 14h, durant el matí i de 16 a 20h a la tarda. Finalment, a partir de les vuit del vespre, s’ha previst una reunió informativa oberta. El candidat de Junts per Montblanc atendrà les visites al viver d’empreses de Concactiva. En aquest mateix lloc es durà a terme la reunió veïnal.

Durant les properes setmanes s’aniran programant reunions i horaris d’atenció personalitzada amb veïns i veïnes dels diferents barris de Montblanc. Marc Vinya, vol prioritzar la participació ciutadana en l’elaboració de les propostes electorals. “Volem escoltar a la gent des del primer moment. No volem fer promeses, ara toca intensificar el contacte amb els montblanquins i montblanquines per copsar les seves necessitats i veure com podem ajudar-los”, ha declarat l’alcaldable de Junts per Montblanc.

Per al candidat, “fa massa temps que sentim dir que l’Ajuntament de Montblanc no té en compte els veïns i no informa de les seves actuacions. Nosaltres treballem diferent. Creiem que l’ajuntament ha d’estar al servei dels veïns i no a l’inrevés com sembla que està passant”, ha reblat Marc Vinya.

Les persones interessades en concertar una visita poden adreçar-se al  977862811, enviar un correu electrònic a hola@marcvinya.cat , o bé un WhatsApp al 664 899 160.

 Per altra banda, la candidatura ja ha iniciat una sèrie d’actuacions per donar a conèixer les seves propostes. Han creat un canal de WhatsApp per tal que, les persones que s’hi subscriguin, rebin informació de les activitats i projectes de Junts per Montblanc.