Compta amb mi

Si vols mostrar el teu suport a la candidatura i el projecte de forma pública, completa el següent formulari, Junts per Montblanc!

Formulari de suport

Si a més de mostrar públicament el teu suport vols que et mantinguem al dia de les nostres activitats i propostes, escriu el teu telèfon mòbil i et subscriurem al canal de WhatsApp de Junts per Montblanc. Ens comprometem a no saturar-te el mòbil. En farem un bon ús.

Protegim i cuidem la teva informació personal

  • Responsable: Junts per Montblanc
  • Finalitat: Publicar una llista de suport a la candidatura, així com la comunicació d'informació, difusió i publicacions sobre les activitats gestionades per Junts per Montblanc.
  • Legitimació: Consentiment de l'interessat a formar part de la llista de suport.
  • Emmagatzematge: Base de dades allotjada en cdmon.com - 10dencehispahard S.L. - (UE.)
  • Drets: l'accés, la rectificació o supressió, la limitació, l'oposició i la portabilitat.
  • Més informació: política de privacitat.
En completar aquest formulari està donant permís perquè publiquem les següents dades en la secció de EQUIP de Junts per Montblanc d'aquesta web - Nom, Cognom, Edat i població. Si a més completa el camp de telèfon mòbil, el subscriurem a un canal de Whatsapp. El mòbil no es publicarà en cap cas.
Les dades de caràcter personal que ens faciliti mitjançant aquest formulari quedaran registrats en un fitxer de Junts per Montblanc, amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud. La legitimació es realitza a través del consentiment de l'interessat. Si no s'accepta no podrem atendre la seva sol·licitud de forma adequada. Pots consultar la nostra política de privacitat aquí. Pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en suport@juntspermontblanc.cat